Waarom, wat en hoe?

Waarom?

Medico Docet wil met haar jarenlange expertise zorgorganisaties ondersteunen in het opstellen van een evenwichtig, kwalitatief hoogstaand en aantrekkelijk scholingsaanbod. Dit doen wij  om de deskundigheid van zorgverleners te bevorderen en daarmee een bijdrage te leveren aan een optimale zorg voor (chronische) patiënten.

Hoe?

Een goede basis is het halve werk… Met een kritische blik brengt Medico Docet de stand van zaken van het scholingsaanbod in kaart en kijkt wat nodig is om dit verder uit te bouwen en optimaliseren.

Vervolgens brengen wij advies uit, onderbouwd met bevindingen en bijvoorbeeld een businessplan en/of begroting.

Als de opdrachtgever akkoord is, beginnen we met de uitvoering. Uiteraard brengen we regelmatig verslag uit van de vorderingen en trekken we direct aan de bel als dat nodig is!

Cursus-overleg

Wat?

Medico Docet draagt met haar kennis, expertise en daadkracht bij aan de totstandkoming van een evenwichtig, kwalitatief hoogstaand en aantrekkelijk scholingsaanbod voor de zorgverleners die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers.

Door Medico Docet in te schakelen laat een werkgever zien bereid te zijn om te investeren in de kennis en kunde van haar medewerkers.

Dus waarvoor kan je Medico Docet inhuren?

  • Het opstellen van een scholingsprogramma
  • Het aanvragen van (instellings-)accreditaties
  • Het aanvragen van BTW-vrijstelling
  • Het organiseren van kleine, maar ook grote scholingen en congressen/symposia